Crescendo CVO

Centrum voor volwassenenonderwijs

SEARCH

Dagopleiding HBO5-Elektromechanica - Een sterke keuze na het secundair

Het CVO Crescendo biedt de opleiding ‘graduaat elektromechanica’ al langer dan twintig jaar aan als avondtraject. Vanaf het academiejaar 2015-2016 is HBO5-Elektromechanica ook als dagopleiding beschikbaar en dat is goed nieuws voor wie de secundaire school verlaat.

De Hoger Beroepsopleiding HBO5-Elektromechanica is op het lijf geschreven is van de leerlingen uit technisch-praktische richting van het secundair onderwijs. Ook voor de minder sterke leerlingen uit de technisch-theoretische richtingen is deze opleiding een echte aanrader. Een graduaat Elektromechanica is erg populair bij werkgevers en het is bovendien een ideale springplank naar het vervolgtraject aan de hogeschool.

De student volgt de opleiding volledig in de vorm van contactonderwijs. De lectoren zijn ervaren lesgevers en ze hebben vaak veel bedrijfservaring. Op de campus in Mechelen is alle technische infrastructuur om veel aandacht te schenken aan werkplekleren. Door deze praktische aanpak is een graduaat Elektromechanica erg gegeerd op de arbeidsmarkt.

 

Tenslotte is het graduaat Elektromechanica een ideale opstap naar het vervolgtraject professionele bachelor aan een hogeschool. Het diploma verhoogt de slaagkansen van de leerlingen uit technisch-praktische en technisch-theoretische richting aan de hogeschool aanzienlijk.

 

CVO Crescendo is een grote onderwijsinstelling met een lange ervaring op het gebied van het volwassenenonderwijs (zowel secundair niveau als HBO5 en lerarenopleiding). Het CVO Crescendo werkt samen met verschillende externe partners. De campus in Mechelen ligt op amper vijf minuutjes wandelen van het Station Mechelen.

 

Goed om weten

Ga je tijdens je opleiding al aan het werk, maar wil je toch je diploma halen? Dat kan! Je kan probleemloos overschakelen van het dag- naar het avondtraject.

 

Meer informatie?

Je vindt alle informatie over de opleiding HBO5-Elektromechanica op
www.cvo-crescendo.be/opleidingen/hoger-beroepsonderwijs/hbo5-elektromechanica

 

Contact                         

Linda Van Den Broeck

Opleidingscoördinator HBO5-Elektromechanica

linda.vandenbroeck@cvo-crescendo.be

 

Naar boven