Crescendo CVO

Centrum voor volwassenenonderwijs

SEARCH

HBO5 Marketing in drie nieuwe, handige formaten

Bij CVO Crescendo hebben we een hart voor marketeers. Jullie zijn allemaal uniek en daarom is onze opleiding dat ook. Vanaf dit jaar is HBO5 Marketing verkrijgbaar in drie handige formaten. Aan je skills werken kan nu overdag, 's avonds of gewoon wanneer het jou uitkomt. Beginner, gevorderde of expert? Ken geen grenzen! 

Install 

Kom je net van de schoolbanken en zie je een snelle opstart naar een future-proof marketingcarrière wel zitten, dan is onze voltijdse dagopleiding jouw ding. In slechts twee jaar tijd heb je alle creative skills om de concurrentie het nakijken te geven.  

Upgrade 

Werk je al in de marketing of wil je je carrière een nieuwe wending geven, dan hebben we voor jou een passend avondtraject. Verfris je basics en breid je skills uit met de nieuwste technieken en inzichten op het gebied van digitale en social mediamarketing. Geen computer zal jou nog kunnen vervangen. 

Update 

Je bent een doorwinterde professional die vooruit kijkt. Je wil "to the point" de laatste nieuwe marketingtrends opslorpen. Dan is het mini-traject is de snelste manier om je skills aan te scherpen: we serveren je de beste brokjes uit marketingland in een hapklare verpakking. 

Gevonden wat je zocht? Kom dan snel langs bij CVO Crescendo campus Leopoldstaat in Mechelen en schrijf je in voor jouw traject. Bij onze medewerkers kan je ook terecht met al je vragen. 

Meer info  

Naar boven